Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 80 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 150 g de navet, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 1000 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 10.6 kJ / 2.5 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velours d'endive à l'orange
35 min
Champignons à la grecque à la harissa
4h 40min
Bouillon de légumes
1 Std. 20 Min
Crème de laitue au raifort
40 Min
Compotée pomme-betterave aux épices
20 min
Velouté d'asperge, beignet de poulet et légumes
45 min
Pizza sans gluten à base de courgette
4 godz. 50 min
Filet de colin, salade de betterave et roquette
1 godz. 35 min
Bouillon de volaille maison
1 Std. 45 Min
Soupe froide de tomates et fenouil
2hod. 20min
Salade croquante de légumes nouveaux et œuf poché
1hod.
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1 Std. 20 Min