Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 300 g de sucre en poudre
- 680 g d'eau
- 220 g de jus de citron (5 citrons env.)
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
Le jour même
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 30 g de farine de blé
- 140 g de blancs d'œufs (4 œufs moyens), plus 1 blanc d'œuf
- 160 g de sucre en poudre
- 250 g d'amandes effilées
- 10 feuilles de basilic frais, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2822 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2j
Glace au parmesan
12 Std.
Sorbet tomate-basilic
12 Std.
Glace chocolat-cannelle
12 Std.
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12 Std.
Sorbet citron vert
12 Std.
Sorbet framboise-girofle
12 Std.
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h
Glace au yaourt, miel et pignon
12h 15min
Sorbet mangue-Passion
12 Std.