Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 135 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- 600 g de poireaux (4 gros), coupés en tronçons
- 600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de fromage frais, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 608 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velours d'endive à l'orange
35 min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1h 10min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35 min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 min
Velouté de tomates à la crème
35 min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 min
Velouté d'endive
35 min
Soupe gratinée de butternut et oignon
35 min