Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Res en cocción lenta
- 50 g de echalot, en mitades
- 1 diente de ajo, pelados
- 40 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 100 g de vino tinto
- 500 g de carne de res limpia, en cubos (3 cm)
- ½ de cubo de caldo de res (para 0,5 l.), desmoronado
- 300 g de agua
- 2 hojas de laurel secas
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 pizca de sal, o al gusto
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
Salsa de hongos
- 40 g de echalot, en mitades
- 30 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 200 g de hongos, frescos, p. ej. setas, champiñones, cremini..., en trozos (2-3 cm)
- 100 g de crema
- 35 g de harina de trigo
- 1 - 2 pizca de sal, o al gusto
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- hojas de perejil fresco, picadas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2798 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1187 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papa
50 min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Res con pimientos y salsa picante
40 min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1 godz.
Estofado de res TM6
4 Std.
Filete Wellington
2h 10 min
Puré de camote
40 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min