Compatibele versies
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 - 500 g de lomo de cerdo, una pieza completa (ver tip)
- 80 - 100 g de dátiles deshuesados
- 2 - 3 pizcas de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- 180 g de echalots, pelado, cortado en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 80 g de vino tinto (Marsala, Porto)
- 200 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Eiwitten
- 110 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1453 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Sal de tomillo
5min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Pollo con arándanos y romero al horno
1h 45min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min.
Porchetta al horno con salsa de ciruela
1h
Rollo de carne bajo en sodio
1h
Lomo mechado
2h
Pechugas rellenas de manzana y brie
45min
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20min