Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 hojas de perejil fresco
- 2 dientes de ajo
- 120 g de cebollas moradas, en cuartos
- 50 g de hojuelas de quinoa
- 240 g de poroto azuki remojados y cocidos previamente
- 2 cucharadas de mostaza
- 3 - 4 cucharadas de fécula de maíz
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta Pascualina
1sa 30 dk
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Helado de palta y banana
5 Min
Pastel de carne y calabaza
1sa
Fainá
2 Std. 25 Min
Pan de nuez
1 Std. 5 Min
Panqueques sin gluten
25 Min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Carrot cake vegana
2h
Ensalada de repollo, manzana y zanahorias con pasas
5 Min
Budín de frutos secos
35 dk
Sopa de calabaza y cúrcuma
35 dk