Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsión de zanahoria<br>
- 500 g de agua
- 250 g de zanahorias peladas (en rodajas de 3 cm)
- 35 g de aceite de oliva
- 1 limón, sólo su jugo
- ½ cucharadita de miel
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
Chapatis
- 120 g de garbanzos secos
- 510 g de agua
- 100 g de zanahorias (en rodajas de aprox. 3 cm)
- 2 cucharadas de aceite de oliva y un poco más para rociar
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de sal rosada
-
aceite de coco, para engrasar
of ghee, para engrasar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1105 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Fugazzeta
1 Std.
Alfajores de nuez
1 Std.
Quiche de puerros
1h 10 min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Manteca de maní y mantecol
2h 20min
Pastel de pollo y puerro
50 Min
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2h 15min
Muffins de zucchini y queso
40min
Chipa
30 Min