Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina integral y algo más para espolvorear
- 100 g de mantequilla fría, cortada en trozos pequeños, y algo más para enmantequillar
- ½ cucharadita de sal
- 70 g de agua
Relleno y armado
- 300 g de puerro cortado en trozos de 3 cm
- 25 g de hojas de albahaca fresca
- 50 g de mantequilla
- 50 g de agua
- 200 g de crema de leche
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 40 g de queso parmesano rallado
- 200 g de salmón fresco sin piel ni espinas cortado en cubos de 2 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1608 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta Pascualina
1h 30min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Crema de zapallito italiano
50 Min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1 Std. 45 Min
Crema de verduras con huevo pochado
50 Min
Ñoquis con salsa rosa
2h 25min
Quiche de puerros
1 Std. 10 Min
Sopa cremosa versátil
45 Min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35 min
Cebolla caramelizada
45 Min