Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho de Amendoim
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- 200 g água
- 70 g manteiga de amendoim
- 70 g molho de hoisin
Recheio
- 1 pepino
- 200 g cenoura
- 1 pimento vermelho
- 1 pimento amarelo
- 100 g couve roxa
Montagem
- 500 g água quente
- 15 folhas de papel de arroz (Ø 20 cm aprox.)
- 150 g tomate-cereja cortados em 3 ou 4 fatias
- 150 g alface
- 3 pés de hortelã fresca, só as folhas (optioneel)
- 3 pés de coentros, só as folhas (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 563 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 54 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de batata e cogumelos
1h 20 min
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25 min
Sanduíche com falafel e molho de coentros
45min
Crepes de cenoura com molho de tomate
1h
Tofu mexido
25 min
Tarte de três queijos e tomate
20 min
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15min
Ovos com cobertura de falafel e molho de iogurte
50min
Rolo vegetariano
1h 50 min
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
1h 20 min
Arroz integral vegetariano
40min
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1h 35 min