Focaccia de beterraba com salmão fumado

Focaccia de beterraba com salmão fumado

5.0 9 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 15min
8 doses

Ingrediënten

  • farinha tipo 65
    400 g
  • sumo de beterraba natural, s/ açúcar
    150 g
  • fermento de padeiro seco
    5 g
  • mel
    1 c. sopa de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    20 g
  • água
    120 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • alecrim só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
    3 - 4 pés de
  • cebolas roxas cortadas em rodelas (2 mm aprox.)
    1 - 2
  • sal grosso
    1 - 2 pitadas de
  • salmão fumado cortado em tiras
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 514 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 832 kJ / 199 kcal
Vetten 3 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 31 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...