Compatibele versies
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 540 g água
- 18 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 560 g farinha
- ½ c. chá de açúcar
- 30 g manteiga cortada em pedaços
- 2 c. chá de sal
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó (ver dica)
Pesto de manjericão
- 80 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 25 g pinhão cru
- 1 dente de alho
- 40 g folhas de manjericão
- 75 g azeite
- 1 c. chá de sal
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 50 g azeitonas pretas ou verdes cortadas em rodelas, mais q.b. p/ decorar
- 50 g tomate seco, em azeite cortado em pedaços, mais q.b. p/ decorar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1534.4 kJ / 366.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de beterraba
30 Min
Pão etíope (Injera)
48h 25 min
Moussaka vegan
1 Std. 20 Min
Pickles de rabanetes
168h
Chutney de manga
1 Std. 20 Min
Focaccia com cebola
2 Std.
Feta vegan em azeite e ervas
1 Std. 10 Min
Crepe de grão com húmus de azeitona e granola salgada de curcuma
55min
Tarte vegan de caramelo salgado
1 godz. 45 min
Piza de burrata e pêssego com massa de iogurte
30 Min
Pesto de espinafres e amêndoa
5min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min