Compatibele versies
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 540 g água
- 18 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 560 g farinha
- ½ c. chá de açúcar
- 30 g manteiga cortada em pedaços
- 2 c. chá de sal
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó (ver dica)
Pesto de manjericão
- 80 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 25 g pinhão cru
- 1 dente de alho
- 40 g folhas de manjericão
- 75 g azeite
- 1 c. chá de sal
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 50 g azeitonas pretas ou verdes cortadas em rodelas, mais q.b. p/ decorar
- 50 g tomate seco, em azeite cortado em pedaços, mais q.b. p/ decorar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1534.4 kJ / 366.5 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Húmus de beterraba
5 min
Tártaro quente de cogumelos
35 Min
Beringela assada com queijo de cabra - TM6
40min
Gnocchi de couve-flor com molho de kiwi
45min
Salada de arroz selvagem com aspargos e castanha de cajú
3h 20min
Calzones de espinafres e alcachofra
2h
Chutney de manga
1h 20 min
Quiche Lorraine
50min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40min
Falafel com húmus de beterraba
20 min
Hambúrguer vegetariano de beterraba
3h 25 min.
Chutney de tomate
12h