Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g água
- 500 g abóbora Hokkaido cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 150 g manteiga cortada em pedaços
- 280 g leitelho (buttermilk - ver dica)
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco (5 g aprox.)
- 80 g açúcar amarelo, mais 2-3 c. de sopa
- 650 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de canela em pó
- ½ c. sopa de gengibre em pó
- ½ c. chá de noz-moscada
- ½ c. chá de cravinho em pó
- 1 c. chá de cardamomo em pó
Glacé
- 150 g açúcar
- 200 g queijo-creme
- 2 c. sopa de rum (optioneel)
- 1 pitada de sal
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1928.5 kJ / 460.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 67.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 362.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudim de batata-doce e abóbora
1u. 10min
Salada de maçã e grão
20 min
Compota de bacon
25 Min
Pastilla de fruta da época com tomilho
40 min
Iogurte de chocolate
12h 25 min
Doce de figo com vinho do Porto
30min
Doce de cenoura
1h 5min
Favas guisadas
50 min
Bebida de café com abóbora
20 min
Papas de aveia de verão com pêssego
40 min
Vinagreta de ervas
5 min
Pudim de castanhas
1u. 30min