Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 150 g leite
- 5 g fermento de padeiro seco
- 1 c. sopa de açúcar
- 280 g farinha tipo 65
- 55 g manteiga
- 1 gema de ovo
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 400 g água
- 5 ovos
- 500 g acelga cortada em pedaços
- 60 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 50 g mistura de ervas aromáticas frescas (cebolinho, salsa, funcho, estragão), só as folhas
- 150 g queijo-creme
- ½ c. chá de pimenta preta
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1512.5 kJ / 361.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 430 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cogumelos recheados com queijo picante
40 Min
Piza vegetariana - TM6
1 godz. 40 min
Galette de ratatouille -TM5
Geen beoordelingen
Strogonoff de cogumelos e jaca
35min
Rolo de omelete com recheio de requeijão e hortelã
30 λεπτ.
Açorda de perdiz
1ωρ. 20 λεπτ.
Técnica Cavatelli
30 λεπτ.
Panettone
3 Std. 30 Min
Cobertura de chocolate negro
12 Std.
Massa para rechear com vários cortes
1ωρ.
Baguete de atum, alcachofra e feijão-verde
1ωρ. 30 λεπτ.
Empadas de maçã
1ωρ. 20 λεπτ.