Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 75 g queijo parmesão
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 75 g crème fraîche
- 5 g mostarda
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só a raspa
Massa
- 250 g água, mais q.b. p/ vapor
- 350 g farinha tipo 65
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 8 g sal
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1338 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caril tailandês
45 min
Crocante mediterrânico
50 min
Tiborna de cogumelos e legumes de outono
24h
Caril thai vegetariano
35 min
Enrolado de cogumelos
1 Std. 20 Min
Wellington vegetariano
2u. 15min
Moussaka vegetariana
1 Std. 10 Min
Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe
1 Std. 45 Min
Tarte integral com molho de cebola
1 Std. 10 Min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 Std. 20 Min
Focaccias
2h
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min