Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 75 g queijo parmesão
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 75 g crème fraîche
- 5 g mostarda
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só a raspa
Massa
- 250 g água, mais q.b. p/ vapor
- 350 g farinha tipo 65
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 8 g sal
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1338 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 godz. 20 min
Sanduíche com falafel e molho de coentros
45 Min
Estufado de beringela picante
30 Min
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
2 Std. 30 Min
Tarte tatin de tomate
1 Std. 10 Min
Tagine de legumes com ras el hanout
40 dk
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Guisado de gnocchi, feijão-branco e salva
1sa 30 dk
Pão de legumes assados
2 Std. 30 Min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1 Std. 50 Min
Estufado de amendoim africano
50 Min
Polenta com cogumelos e espinafres
35 dk