Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão

Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão

4.6 15 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 40min
6 doses

Ingrediënten

Recheio
  • queijo parmesão
    75 g
  • água
    300 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • espargos verdes cortados em pedaços
    100 g
  • crème fraîche
    75 g
  • mostarda
    5 g
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • limão só a raspa
    ½
Massa
  • água mais q.b. p/ vapor
    250 g
  • farinha tipo 65
    350 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    15 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • sal
    8 g
  • Flor de sal q.b. p/ polvilhar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Eiwitten 10 g
Calorieën 1338 kJ / 320 kcal
Vetten 11 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 44 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...