Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa demolhada a quente
- 40 g centeio em grão
- 20 g pão ralado
- 110 g água
Massa-mãe de centeio
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 110 g farinha de centeio tipo 130
Batatas cozidas
- 600 g água
- 180 g batata farinhenta c/ casca, cortada ao meio
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 100 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
- 70 g noz em metades
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 9282 kJ / 2283 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 362 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 32.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão duplo de centeio e espelta
Brak ocen
Pão de mistura de centeio sem levedura
Brak ocen
Pão pardo torcido
16h
Pão de leitelho
18h
Pão rústico suíço
25h 20 min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de água com massa-mãe
21h