Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Feijão-branco em molho de tomate, salsichas com cogumelos, espinafres e ovos escalfados
- 6 ovos
- 300 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 - 150 g água
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de vinagre balsâmico escuro
- 45 g azeite, mais q.b. p/ untar e temperar
- 5 g açúcar
- 15 g concentrado de tomate
- 200 g espinafres, só as folhas
- 200 g feijão-branco cozido escorrido
- 100 g cogumelos castanhos frescos cortados em quartos
- 150 g cebola cortada em meias luas
- 200 g salsicha de porco fumada cortada em fatias (1,5 cm aprox.) (ver dica)
- Pão de forma torrado q.b. p/ servir
- Mistura de ervas aromáticas frescas q.b. p/ guarnecer
- 120 g tomate-cereja
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1865.2 kJ / 445.8 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 810.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hambúrgueres de sardinha
45min
Burritos
55 Min
Spritz
5 Min
Menu: Arroz de pimentos com gambas e Salada de fruta em papelote
40min
Piza vegetariana - TM6
1 Std. 40 Min
Cogumelos cremosos com batata assada crocante
1 Std. 30 Min
Carne de porco caramelizada, bulgur e legumes a vapor
2h
Bacalhau ibérico: à Gomes de Sá com molho pil pil
55 Min
Salada de trigo com vinagre balsâmico
35 Min
Bolas proteicas de sésamo e de amendoim
25 Min
Lombinhos de Natal com três recheios em massa folhada
2 Std. 35 Min
Penne com camarão e molho de acelga
50 Min