Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 20 g aneto, só as folhas
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 300 g leite
- 15 g mel
- 20 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 560 g farinha integral
- 1 ovo
- 50 g manteiga
- 2 c. chá de sal
Ovos
- 4 ovos médios, frios
- 1000 g água
Montagem
- Farinha integral q.b. p/ polvilhar
- 1 gema de ovo
- 100 g salada mista
- 150 g filete de truta fumada
- ½ limão, só o sumo
- Cebola roxa cortada em rodelas q.b. p/ guarnecer
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 120.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltear frango em tiras
15 Min
Cenoura assada com tomilho (Modo descascar)
30min
Ovos tingidos de amarelo
55 min
Cenouras de massa folhada com recheio de creme de cenoura e salsa
45 Min
Ovos tingidos de encarnado
55 min
Infusão de casca de limão e laranja
25min
Saltear 200 g de curgete
20min
Saltear 200 g de pimento
20min
Migas de couve e feijão frade
30min
Saltear frango em cubos
15 Min
Saltear mistura de legumes
30min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min