Compatibele versies
Kofta de borrego com cuscuz de pêssego e molho tzatziki
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kofta
- 600 g carne de borrego limpa, cortada em pedaços (3 cm aprox.), semicongelada
- 100 g cebola roxa
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta vermelha
- 10 g hortelã, só as folhas
- 10 g salsa
- ½ c. chá de canela em pó
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de sal
- 1 ovo
- 12 pés de rosmaninho
Tzatziqui
- 200 g pepino
- ½ c. chá de sal
- 10 g hortelã
- 120 g iogurte natural
- 100 g queijo-creme
- 1 pitada de pimenta
- 10 g azeite
Cuscuz
- 200 g pêssego cortado em cubos
- 1 laranja (raspa e sumo)
- 350 g cuscuz
- 350 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 folha de louro
- 15 g azeite, mais q.b. p/ grelhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1970 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel com húmus de beterraba
20min
Hambúrgueres de salmão no pão com guacamole
20min
Tabule com bulgur
30 Min
Gaspacho
10 min
Tzatziki
20min
Guacamole
5min
Crepes de peixe
1h 55min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 Min
Molho pesto
5min
Sopa fria de tomate e pêssego
40 Min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30 Min
Húmus
10 min