Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetes de bacalao, frescos, (aprox. 200 g cada uno)
- 2 cditas de aceite de oliva
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2 cditas de ralladura de limón amarillo
- 2080 g agua
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 30 g de echalot, en mitades
- 200 g de betabel, pelado, en trozos (2-3 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 240 g de arroz blanco de grano corto
- 130 g de vino blanco seco
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 1 - 2 tallo de té limón, fresco (enteros)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- sal, o al gusto
- pimienta molida, o al gusto
- 2 - 4 cdas de mantequilla sin sal
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- tomillo fresco, sólo las hojas, para decorar
- ralladura de limón amarillo, al gutso
- aceite de oliva, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2365 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dip de alcachofa y espinaca
30min
Duraznos con lavanda y miel Al vacío
1h 20min
Calamares al azafrán con verduras y cuscús TM6
5óra 20p
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Quiche vegano de hongos
1h 15min
Sopa de papa al curry TM6 (Pelar)
35min
Babaganush
2h
Estofado de res TM6
4h
Salsa pomodoro
40min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Tabule de quinoa
10min
Sopa de brócoli
15 Min