Compatibele versies
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 250 g de langostinos crudos sin pelar
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de espinas de pescado o morralla (huesos de rape, salmonetes, pescados de roca, galeras, etc.)
- 100 g de cebolla
- 700 g de agua
Arroz
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de calamares limpios y en trozos
- 200 g de sepia limpia y en trozos
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
-
1
cucharada de perejil fresco picado
of 1 cucharada de perejil seco picado - 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de arroz de grano redondo
- 50 g de guisantes congelados (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1897 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 52.77 g
- Vetten
- 14.42 g
- Vezels
- 2.35 g
Alternatieve recepten
Arroz con bogavante
1 Std.
Paella de marisco
50 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Arroz a banda
1 Std.
Fideuá de mariscos
45 Min
Arroz empurdanés
1 Std.
Paella
1h 10min
Arroz caldoso
1h 15min
Arroz caldoso para dos
1h 10min
Arroz caldoso con pez espada
40 Min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.