Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g de caldo de verduras
- 60 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
350
g de arroz carnaroli
of 350 g de arroz de grano redondo - 50 g de vino blanco seco
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- 200 g de queso gorgonzola
- 200 g de pera pelada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1737 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 9.45 g
- Koolhydraten
- 48.19 g
- Vetten
- 20.56 g
- Vezels
- 2.05 g
Alternatieve recepten
Risotto cuatro quesos
25min
Risotto con nueces, uvas y gorgonzola
30min
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Pollo con salsa gorgonzola
40 Min
Risotto affumicato
30min
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
1h 30min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 min
Risotto con manzana y boletus
30min
Risotto con setas a la cerveza
40 Min
Risotto con calabaza y roquefort
45 Min
Risotto con boletus
30min