Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de queso parmesano en trozos
- 40 g de tomates secos
- 900 g de agua
-
1
pastilla de caldo de verduras
of 1 cucharadita de sal - 70 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 60 g de mantequilla
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de arroz de grano redondo
- 70 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1558 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Risotto cuatro quesos
25min
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas
30min
Risotto affumicato
30min
Macarrones al estilo americano (Mac 'n' Cheese)
30min
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35 min
Fondue suiza de queso
15 Min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Risotto con parmesano
30min
Fondue savoyarde
15 Min
Risotto con pera y gorgonzola
30min
Risotto con setas a la cerveza
40 Min