![Arroz con bogavante Arroz con bogavante](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/126DF991-B34F-4A00-BAA3-35B4E27F20F2/Derivates/A3665D89-5A40-44A3-BB7F-C3753B2F7705.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de agua
- 50 g de cebolla
- 90 g de tomate triturado en conserva
- 3 dientes de ajo
- 1 - 2 bogavantes frescos (500-600 g con su jugo) cortados en trozos pequeños
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 - 2 alcachofas frescas limpias y en 8 trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2456 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 41.85 g
- Koolhydraten
- 41.71 g
- Vetten
- 2.81 g
- Vezels
- 2.65 g
Alternatieve recepten
Cigalas al ajillo
20 min
Almejas a la marinera
30 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Berberechos en salsa verde
1hod.
Fabes con almejas
30 min
Arroz meloso con cigalas
45min
Arroz a banda
1hod.
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Fideuá de marisco del senyoret
1hod. 10min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min
Emulsión de patata con pulpo
50min