![Risotto de bacalao y chícharos con menta Risotto de bacalao y chícharos con menta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7da214e5-22e8-4501-b5d2-98e2ff436689/Derivates/0b3dabd4-90bc-4875-83e3-eeb7a9475f26.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 ramitas de menta fresca, sólo las hojas
- 5 - 6 cáscaras de limón amarillo, sólo la parte amarilla
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de arroz arborio
- 60 g vino blanco
- 750 g de agua
- 150 g de chícharos congelados
- 250 g de filete de bacalao, fresco, en trozos (3-4 cm)
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 40 g de mantequilla sin sal, en trozos pequeños
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2125 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Ensalada siciliana
40min
Aderezo de vegetales
10 min
Alubias blancas con chorizo en salsa de jitomate y pescado al vapor. Natilla de naranja.
55min
Tostadas de queso Cottage
Geen beoordelingen
Tarta de cebolla flambé
Geen beoordelingen
Tartar de pescado y sandía
20min
Latte helado de té negro y moras TM6
10 min
Botana de atún ahumado
10 min
Salmón Soufflé
1h
Mousse de mamey
2h
Cheesecake de ricotta con mermelada de higo
5 Std. 40 Min