Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de patata pelada, en trozos de 2 cm
- 300 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de hojas de acelgas en trozos
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ cucharadita de comino molido
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (escurridas)
- 1 cucharadita de pimentón
- 3 huevos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 592.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de zanahoria y brócoli
1 godz. 10 min
Pastel de repollo
45 min
Caldereta de mejillones
45 min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 min
Quiche de berenjena ( sin azúcar, sin gluten, sin huevo, sin lactosa)
1 godz. 5 min
Pudin de brócoli
1 godz.
Quiche de espárragos blancos con masa filo
1 godz.
Guiso de lentejas y champiñones
45 min
Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia
45 min
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1h 15min
Pastel de patata y champiñón
1 Std. 20 Min
Guiso de verduras al azafrán
45 min