Pastel de patata con acelgas y bacalao
TM6 TM5

Pastel de patata con acelgas y bacalao

3.8 (23 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 g de patata pelada, en trozos de 2 cm
  • 300 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 600 g de hojas de acelgas en trozos
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 30 g de aceite de oliva
  • 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (escurridas)
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 3 huevos

Voeding
per 1 ración
Calorieën
862 kJ / 206 kcal
Eiwitten
8.8 g
Koolhydraten
25.9 g
Vetten
8.2 g
Verzadigd vet
1.4 g
Vezels
4.3 g
Natrium
592.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten