Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcochos
- 400 g de azúcar
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 400 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 6 huevos
- 400 g de harina de repostería
- 16 g de polvo de hornear
Crema de relleno
- 300 g de queso mascarpone
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de azúcar
- 10 - 12 mitades de melocotón en almíbar
Crema de mantequilla y queso
- 120 g de azúcar
- 350 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 120 g de queso cremoso
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje y decoración
- 1 - 2 naranjas de zumo pequeñas en rodajas de 2 mm
Baño de chocolate
- 2 hojas de gelatina
- 30 g de agua
- 50 g de azúcar
- 40 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 10 g de cacao puro en polvo
- 15 g de nata (35% de grasa)
Baño y goteo
- 2 cucuruchos para helados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2331 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 70 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10 min
Tarta Sacher
3 godz.
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3 godz.
Cheesecake con salsa de caramelo
4h 20min
Bizcocho Victoria
1 godz. 10 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Portokalópita (Pastel de naranja griego) - Grecia
3 Std. 20 Min
Flan de París con merengue
10h
Tarta helada de trufa y avellanas
31 godz.
Brazo gitano de café
1 godz. 30 min
Pink velvet cake
7h 20min