Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno de frambuesa
-
250
g de frambuesas frescas
of 250 g de frambuesas congeladas (previamente descongeladas) - 400 g de leche
- 100 - 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 50 g de harina
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla (en trozos)
- 15 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
Montaje y glaseado
- 200 g de azúcar
- 1 clara de huevo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 289 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10min
Brazo de gitano
3h
Glaseado blanco
5min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5 Std.
Bretzel
1 Std. 15 Min
Petisús (éclairs)
1 godz. 50 min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 godz. 10 min
Piruletas de merengue
2 Std. 30 Min
Roscón adikosh
8 Std.
Bambas Boston cream
2h