Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina de trigo
- 100 g de mantequilla en trozos
- 65 g de agua helada
- ½ cucharadita de sal
Relleno y montaje
- 350 g de tomates de ensalada
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 30 g de azúcar moreno
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de mostaza
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 934 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3 godz. 20 min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Tarta Tatin de cebolla con caramelo a las hierbas
1 Std. 40 Min
Muffins de tortilla con cebolletas
35 dk
Tarta integral de cebollas
1 Std. 10 Min
Tatín de endibias, camembert y jamón
50 Min
Hinojo "a la parmesana"
1 Std. 25 Min
Focaccia de Puglia
1sa
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min
Crumble de coco y manzana
50 Min
Tarta Tatín
1sa 30 dk
Focaccia de aceitunas negras
1h 35min