Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 250 g de agua
- 40 g de setas shiitake secas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 50 g de cebolleta recta en rodajas (5 mm)
- 40 g de zanahoria en trozos
-
100
g de repollo en trozos
of 100 g de kale en trozos - 20 g de salsa de soja
- 1 cucharadita de azúcar
Salsa
- 20 g de cebolleta recta en rodajas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 40 g de miel
- 30 g de salsa de soja
- 10 g de aceite de sésamo tostado
- 30 g de vinagre de arroz
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
Montaje y terminación
- 26 obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 212 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 112.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyozas (empanadillas japonesas)
1 Std.
Sopa de miso con vegetales
20min
Gyozas con gambas
1h 45min
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 godz.
Naan indio
1 Std. 40 Min
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50 Min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
6 godz. 30 min
Poke bol de tofu y verduras con salsa agridulce
1 godz. 50 min
Samosas vegetarianas
1h 45min
Gyoza (dumplings)
1 Std. 30 Min