Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 250 g de agua
- 40 g de setas shiitake secas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 50 g de cebolleta recta en rodajas (5 mm)
- 40 g de zanahoria en trozos
-
100
g de repollo en trozos
of 100 g de kale en trozos - 20 g de salsa de soja
- 1 cucharadita de azúcar
Salsa
- 20 g de cebolleta recta en rodajas
- 5 g de jengibre fresco en trozos
- 40 g de miel
- 30 g de salsa de soja
- 10 g de aceite de sésamo tostado
- 30 g de vinagre de arroz
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
Montaje y terminación
- 26 obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 212 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 112.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dumplings rellenos de carne a la plancha
1h 30 min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45min
Bao buns vegetarianos
40min
Pan indio
45 min
Ramen coreano con tofu
8hod. 50min
Bao buns con gambones crujientes
1h
Gyoza (dumplings)
1h 30 min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1 godz. 35 min
Bao buns con salmón y espárragos
1h
Naan indio
1 Std. 40 Min
Setas shiitake caramelizadas
6 Std. 40 Min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h