Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 70 g d'échalotes
- 1 branche de céleri, en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
- 70 g de vin blanc
- 2 c. à café de sel, selon vos goûts
- 2 pincées de poivre moulu, selon vos goûts
- 400 g d'asperges, fraîches ou surgelées
- 800 g de poisson (en fonction des arrivages), désarêtés, sans peau et en morceaux
- 2 brins de thym, frais
- 2 poireaux, le blanc uniquement, en morceaux (env. 5 cm)
La sauce
- 60 g de beurre, en morceaux, et plus pour graisser
- 60 g de farine de blé
- 600 g de lait
- 50 g de concentré de tomates
La finition
- 9 - 12 feuilles de lasagne, précuites
- 100 g de Gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1736 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagnes de courgette et poisson
1 Std.
Soupe hongroise aux champignons
30min
Curry de poulet Thaï rapide
40min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45min
Soupe mystère
45min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Gratin de l’armailli
50min
Moules à la sauce tomate épicée
45min
Borsch
50min
Rouleaux de lasagnes
1 Std.
Tartelettes aux fruits rouges
1 Std. 50 Min
Saumon en croûte d'amandes, asperges et tagliatelles
35min