Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- de l'huile pour graisser
- 2 - 4 feuilles de combava fraîches
- 100 g d'haricots verts frais, coupés
- 2 oignons de printemps
- 600 g de filet de poisson blanc, sans peau (cabillaud, vivaneau, perche), en morceaux (3-4 cm)
- 30 - 50 g de pâte de curry rouge thaï
- 60 g de crème de noix de coco
- 1 blanc d'oeuf
- ½ - 1 c. à café de sel
- 1000 g d'eau
- 1 piment rouge frais, finement émincé, pour la garniture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe mystère
45 Min
Crème de champignons
20 Min
Soupe de pois chiches aux épinards
40 Min
Poivrons farcis "Jack O'Lantern"
1 Std. 30 Min
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40 Min
Soupe épicée aux lentilles à la Marocaine
40 Min
Soupe verte effrayante aux globes oculaires
30 Min
Moussaka de lentilles
2 Std. 20 Min
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
Geen beoordelingen
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Power bowl de Popeye aux mûres
Geen beoordelingen
Poulet au garam masala
50 Min