Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de mélange de légumes pour potage (p. ex. oignons, échalotes, poireaux, carottes, céleri) coupés en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (p. ex courgettes, potiron, patates douces, pommes de terre, panais) coupés en morceaux (2 cm)
-
50
g de mélange de légumes congelés (optioneel)
of 50 g de petits pois surgelés (optioneel) - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
of 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) -
½ - 1
c. à café de sel
of ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes vermicelles (voir conseil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de légumes
25min
Riz aux légumes et à la viande
50min
Dinde farcie, sauce aux canneberges
4u.
Salade de chou blanc (TM6)
15min
Salade de chou rouge, carottes et feta
15min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 min
Soupe à l’épeautre à la paysanne
Geen beoordelingen
Salade de betteraves rouges au raifort (TM6)
Geen beoordelingen
Minestrone
45min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40min
Truites accompagnées de riz aux légumes
45min