Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g d'eau
- 1 ¾ c. à café de sel
- 150 g de quinoa
- 300 g de potimarron, en lanières (1 x 4 cm)
- 200 g de choux de Bruxelles, coupés en 2
- 100 g de cerneaux de noix
- 2 c. à café de curry en poudre, et plus pour griller les noix
- 2 c. à soupe de sirop d'agave
- 1 orange, de préférence bio, 2 zestes (1 x 4 cm) finement râpés et le jus fraîchement pressé
- 1 piment sec
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 938 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto au basilic
10 min
Porridge aux fruits frais
15min
Salade d'orge aux oranges, coriandre et amandes
50min
Sarrasin aux champignons
25 min
Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)
20 min
Salade de crudités
10 min
Coleslaw
10 min
Salade de pâtes aux légumes
1h
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Tofu en ragoût
30min
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
40min