Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g d'eau
- 1 ¾ c. à café de sel
- 150 g de quinoa
- 300 g de potimarron, en lanières (1 x 4 cm)
- 200 g de choux de Bruxelles, coupés en 2
- 100 g de cerneaux de noix
- 2 c. à café de curry en poudre, et plus pour griller les noix
- 2 c. à soupe de sirop d'agave
- 1 orange, de préférence bio, 2 zestes (1 x 4 cm) finement râpés et le jus fraîchement pressé
- 1 piment sec
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 938 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dressing yaourt et menthe
15min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Brocoli et pommes de terre à la sauce au bleu
45min
Salade asperge-pastèque
40min
Pâtes en sauce épicée aux carottes et aux noix de cajou
20min
Soupe onctueuse végétarienne
45min
Pizza Margherita
2h 10min
Crackers au fromage
2h 30min
Pain de lentilles
1 godz. 55 min
Omelette aux courgettes
40min
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
40min
Taboulé au quinoa et au thon
40min