Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 escalopes de dinde
- 1 échalote
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de jeunes pousses d'épinards fraîches, lavées et séchées
- 100 g de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), coupé en morceaux
- 700 g d'eau
- 150 g de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g de farine blanche
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Steak tartare
30 Min
Poivrons farcis "Jack O'Lantern"
1 Std. 30 Min
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50 Min
Raviolis vapeur au porc et au chou
1 Std. 35 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 Min
Mac & Cheese au Cheddar végan
3u.
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
3 Std. 40 Min
Poulet pékinois
45 Min
Roulés de dinde et purée de pois à la menthe
35 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 Min