Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 escalopes de dinde
- 1 échalote
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de jeunes pousses d'épinards fraîches, lavées et séchées
- 100 g de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), coupé en morceaux
- 700 g d'eau
- 150 g de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g de farine blanche
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40min
Salade asperge-pastèque
40min
Puddings au chocolat sans farine
Geen beoordelingen
Roulé de dinde au bacon et sauce aux cèpes
50min
Poulet en sauce à la pêche
40min
Ragoût de haricots aux boulettes de viande
45min
Ballotins de filet de porc
1h
Cassolette de poulet et de lard
1 Std. 10 Min
Salade de pâtes aux légumes
1h
Canapés aux oeufs
10min
Risotto à la saucisse et aux pois
30min