Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 escalopes de dinde
- 1 échalote
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de jeunes pousses d'épinards fraîches, lavées et séchées
- 100 g de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), coupé en morceaux
- 700 g d'eau
- 150 g de Gorgonzola ou un autre type de bleu (ex. Roquefort, Stilton), en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g de farine blanche
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 min
Casserole duchesse aux légumes
Geen beoordelingen
Turbot sauce salsa
Geen beoordelingen
Magret de canard aux fruits de la passion, purée de betterave
45 Min
Ballotins de filet de porc
1 Std.
Cassolette de poulet et de lard
1 Std. 10 Min
Rouleaux de lasagnes
1 Std.
Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde
40 Min
Croquettes de thon
1 Std. 30 Min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4 Std. 25 Min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55min
Crème de pois
40 Min