Compatibele versies
Magret de canard aux fruits de la passion, purée de betterave
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 400 g de betteraves crues, en morceaux
- 200 g de pommes de terre, en morceaux
- 2 magrets de canard avec la peau, parés
- 2 fruits de la passion
- 2 pincées de fleur de sel, selon vos goûts
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 40 g de beurre
- 2 pincées de sel, selon vos goûts
- 2 pincées de poivre moulu, selon vos goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 932.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3h
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Casserole d'asperges
1 godz. 30 min
Tartelette poulet-asperge
Geen beoordelingen
Flan d'asperges enroulé de sole
1h
Tagliatelle aux cèpes
1h
Sandwich glacé
Geen beoordelingen
Roulés de dinde au gorgonzola
1h
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
30 min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 min
Roulés de dinde et purée de pois à la menthe
35 min