Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 320 g de riz risotto (par ex. Carnaroli)
- 60 g de vin blanc
- 720 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 500 g d'asperges vertes, sans la base coriace, le reste coupé en tranches (5 mm)
- 100 g de jambon sec, en lanières
- 50 g d'amandes effilées
- 1 pincée de sel
- 90 g de lait acidulé
- 150 g de feuilles d'épinards miniatures frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Lasagnes de courgette et poisson
1 Std.
Risotto au saumon et fenouil
25 Min
Curry de légumes indien
50min
Saumon à l'orange et 'couscous' de brocoli
25 Min
Curry de poulet Thaï rapide
40min
Korma de chou-fleur
2 Std. 20 Min
Médaillon végétarien
1 Std. 10 Min
Falafel et houmous de betterave rouge
20 Min
Lasagne de poisson aux asperges et poireaux
1 Std. 30 Min
Moussaka de lentilles
2 Std. 20 Min
Chilli con carne
40min
Boulettes à l'aubergine
1 Std.