Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di pomodori datterino a metà
- 250 g di pasta secca corta tipo tubettini
- 100 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di mozzarella di bufala, scolata dal siero e a pezzi
- 100 g di scamorza a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2186.1 kJ / 522.5 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 18.6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 576.3 mg
Alternatieve recepten
Vermicelli aglio e olio
25 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10min
Penne alla puttanesca
35 Min
Pasta caprese
20 Min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Vermicelli di scammaro
30 min
Rigatoni affumicati
25 min