Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 uova (circa 60 g l'una)
- 70 g di acqua
- 400 g di farina di grano duro + q.b.
Sugo al prosciutto
- 12 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 peperoncino rosso piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di prosciutto crudo a listarelle (altezza 5 mm)
Terminare la preparazione
- 80 g di burro morbido a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2581 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Rigatoni affumicati
25 min