Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua salata
- 320 g di tagliolini
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cipolla in quarti
- 800 g di polpa di zucca a tocchetti (1-2 cm)
- sale
- 100 g di speck a cubetti
- 250 g di stracciatella
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 38.4 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Mezze maniche affumicate
25min
Rigatoni affumicati
25min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min
Trofie pesto e champignon
30min
Pasta patate e speck
40min
Crostata al tiramisù
3h 15min
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min