Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua salata
- 320 g di tagliolini
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cipolla in quarti
- 800 g di polpa di zucca a tocchetti (1-2 cm)
- sale
- 100 g di speck a cubetti
- 250 g di stracciatella
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 38.4 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla castellana
35 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Cannelloni di zucca
1h 50min
Tagliolini alla zucca
1 godz. 20 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Tubettini alla maiorese
55min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Trofie pesto e champignon
30 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 min
Risotto affumicato
35 min