Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua salata
- 320 g di tagliolini
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cipolla in quarti
- 800 g di polpa di zucca a tocchetti (1-2 cm)
- sale
- 100 g di speck a cubetti
- 250 g di stracciatella
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 38.4 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1 Std.
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min
Gnocchi allo yogurt e prosciutto crudo
1 Std. 10 Min
Gnocchi alle mandorle
1 Std. 40 Min
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1 Std. 10 Min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1 Std. 30 Min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4 Std.
Pasta patate e speck
40 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 Std. 40 Min