Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 20 g de sucre vanillé
- 100 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs, à température ambiante
- 60 g de fécule de maïs
- le zeste d'un citron jaune non traité, finement râpé
- 80 g de chocolat noir 70% de cacao, haché finement
La génoise
- 6 œufs, à température ambiante
- 160 g de sucre en poudre
- 160 g de farine de blé, tamisée
- 1 pincée de sel
- 250 g de liqueur rouge Alkermes (voir "Variante(s)")
- 100 g d'eau
- 100 g de cerises amarena, au sirop, égouttées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1782 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème fouettée Passion
5 min
Tarte de polenta aux fruits
40min
Mille-feuille pistache-framboise
1 Std. 45 Min
Couronne briochée aux cerises et épices
2 godz. 20 min
Beignets tra-tra
2h 35min
Crêpes au potimarron
40min
Bananes à la sauce coco-cannelle
30min
Verrine chocolat au lait-cerise
2 godz. 10 min
Choux aux fruits confits
2h
Mille-feuille pomme-safran
3h 15 min
Merveilles
1h 10 min
Gâteau de crêpes à l'orange
8 Std. 10 Min