Compatibele versies
Viennoiseries à la pâte d'amande et aux graines de potiron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée levée
- 220 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de beurre doux ramolli, en morceaux
- 1 pincée de sel
La garniture et la finition
- 100 g de beurre doux, froid et coupé en très fines lamelles
- l'eau
- 120 g de sucre en poudre
- 1 ½ c. à café de cannelle en poudre
- 100 g de pâte d'amande
- 80 g de graines de potiron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1103 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Pain de Gênes
1 godz.
Petits pains aux raisins
24h
Biscuits italiens aux fruits secs
35 min
Roulé brioché aux fruits confits
3u. 10min
Brioche espagnole
2h 45min
Muffins à la semoule de maïs
20 min
Cornbreads
40 min
Rieska (pain lapon)
30 min
Conchas
2 Std.
Schiacciata aux raisins
2 Std.
Pain de seigle scandinave
26h
Pain ciabatta
3h 45min