Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gâteaux
- 180 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
- 100 g de sucre de canne
- 2 œufs
- 60 d'amandes en poudre
- 65 g de biscuits en miettes
- 120 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
Le sirop, le glaçage et la finition
- 265 g d'eau
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g de rhum, à ajuster en fonction des goûts
- 240 g de sucre glace maison
- 10 g de jus de citron
- 6 c. à soupe de confiture de framboises
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2239 kJ / 529.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 81.2 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 15.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min
Cake vide-frigo
55 min
Tourte aux champignons et à l'abondance
1sa 15 dk
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1sa 15 dk
Tarte aux fruits secs
1h 35 min
Tatin de navets
10h
Muffins papaye et vanille
50 min
Pannacottas aux épices
4h 30min
Beignets tra-tra
2 godz. 35 min
Tourteau fromager aux pêches
1 godz. 5 min
Viennoiseries à la pâte d'amande et aux graines de potiron
2 godz. 35 min
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12h