Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gâteaux
- 180 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
- 100 g de sucre de canne
- 2 œufs
- 60 d'amandes en poudre
- 65 g de biscuits en miettes
- 120 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
Le sirop, le glaçage et la finition
- 265 g d'eau
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g de rhum, à ajuster en fonction des goûts
- 240 g de sucre glace maison
- 10 g de jus de citron
- 6 c. à soupe de confiture de framboises
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2239 kJ / 529.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 81.2 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 15.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau coton
1 Std. 45 Min
Gâteau au chocolat et noisettes
2 godz. 25 min
Dundee cake (gâteau écossais)
3u. 5min
Gâteau "mille-feuilles" au praliné
2h 15 min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30min
Tarte aux fruits secs
1 godz. 35 min
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2j
Cake aux fruits confits
4 Std.
Gâteau nantais et glace au rhum
13hod. 15min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1j
Gâteau nantais
1j
Gaufres aux pommes et au caramel
40 min