Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade
- 120 g de vin rouge
- 25 g de sauce de soja
- 120 g de crème de soja
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- 200 g de tofu ferme, coupé en dés (1 cm env.)
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 400 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en cubes
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 15 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seitan à l'orange
1 Std.
Bolognaise de soja
40 Min
Fromage, alternative végétale
6 godz. 45 min
Blanquette de panisse
1 Std. 30 Min
Garbure au tofu
1 Std. 45 Min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2h
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1 Std. 30 Min
Chili sans viande
1 Std.
Tofu brouillé à l’indienne
20 Min
Tomates farcies au sarrasin
1 Std.
Pâtes vertes au curry de lentilles
25min
Curry au tofu fumé
40 Min