Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de arroz integral de grano largo
- 600 g de agua, para remojar
- 350 g de hongos, frescos, en rebanadas delgadas
- 40 g de nuez pecana, tostadas
- 40 g de nuez de castilla, en mitades, tostadas
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- 50 g de salsa de soya
- 10 g de aceite de ajonjolí tostado
- 30 g de vinagre blanco
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
- 700 g de agua
- ½ - ¾ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 - 2 cdas de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
- 1 cda de cebollín, picado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2424 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1022 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Boloñesa de lentejas
35min
Lentejas marinadas
35min
Pesto de espinacas y nueces
5min
Quinoa bowl con hongos
45min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Ensalada de quinoa
25min
Pesto sin lácteos
5min
Ensalada de quinoa
35min
Arroz integral con pesto de nuez y limón
45min
Quinoa con ejotes
30min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 Min
Tabule de quinoa
10min