Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de arroz integral de grano largo
- 600 g de agua, para remojar
- 350 g de hongos, frescos, en rebanadas delgadas
- 40 g de nuez pecana, tostadas
- 40 g de nuez de castilla, en mitades, tostadas
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- 50 g de salsa de soya
- 10 g de aceite de ajonjolí tostado
- 30 g de vinagre blanco
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
- 700 g de agua
- ½ - ¾ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 - 2 cdas de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
- 1 cda de cebollín, picado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2424 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1022 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16h
Ensalada de quinoa
35 min
Quinoa bowl con hongos
45 Min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 Min
Arroz integral con pesto de nuez y limón
45 Min
Lentejas marinadas
35 min
Tabule de quinoa
10 Min
Ensalada de quinoa
25 min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 min
Cocción arroz integral (400 g) TM6
35 min
Quinoa con ejotes
30 Min