Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de granos de espelta
- agua, para remojar
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
- 1 cda de miel de abeja
- 1 cdita de sal
- 30 g de jugo de limón verde
- 30 g de salsa de soya
- 400 g de agua
- 10 g de aceite vegetal
- 600 - 800 g de filetes de pescado blanco, p. ej. besugo, lubina, bacalao, en 4 trozos (aprox. 150 g - 200 g cada trozo)
- 200 g de acelgas, en trozos (aprox. 4 cm)
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1566.2 kJ / 374.3 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1113.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Ensalada de coles de bruselas
35 min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 Min
Ensalada de pollo con vinagreta de menta
1h
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min