Paquetes de pescado al vapor con acelgas
TM6 TM5

Paquetes de pescado al vapor con acelgas

4.5 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g de granos de espelta
  • agua, para remojar
  • 1 diente de ajo, pelado
  • 5 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
  • 1 cda de miel de abeja
  • 1 cdita de sal
  • 30 g de jugo de limón verde
  • 30 g de salsa de soya
  • 400 g de agua
  • 10 g de aceite vegetal
  • 600 - 800 g de filetes de pescado blanco, p. ej. besugo, lubina, bacalao, en 4 trozos (aprox. 150 g - 200 g cada trozo)
  • 200 g de acelgas, en trozos (aprox. 4 cm)
  • 10 g de hojas de cilantro, frescas

Voeding
per 1 porción
Calorieën
1566.2 kJ / 374.3 kcal
Eiwitten
39.3 g
Koolhydraten
43.7 g
Vetten
6.9 g
Verzadigd vet
1.3 g
Vezels
7.1 g
Natrium
1113.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten