Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de col china encurtida, en juliana
- 20 g de aceite vegetal
- 50 g de zanahoria, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
-
100
g de hongo orejón, fresco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
of 100 g de hongo orejón seco, hidratado - 100 g de germen de soya fresco
- 50 g de hongos shiitake frescos, en rebanadas
- 100 g de tofu seco, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 50 g de agua
- 50 g de apio, en trozos (3 cm)
- 30 g de pimiento rojo, en trozos
- 150 g de tofu extra firme, en tiras (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 10 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- ¼ cdita de sal fina, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 666 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla putanesca
40 Min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35min
Sopa de lentejas naranjas
40 Min
Sopa de frijoles Toscana
50min
Ensalada de quinoa
25min
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20min
Pasta con camarones y chícharos
40 Min
Camarones al mojo de ajo
20min
Ceviche peruano
30min
Ensalada de lentejas
1h 20min
Ensalada de lentejas y berros
1 Std. 25 Min
Tabule de quinoa
10min