Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 70 g de chistorra, en trozos
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 600 g de agua
- 1 cdita de sal
- 500 g de ejotes, sin puntas
- 6 filetes de pescado blanco
- 300 g de cebada perlada, lavada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1886 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Fettuccini con pollo y chícharos
35 dk
Sopa de pollo asiática
45 Min
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
35 dk
Arroz al azafrán con pavo
40 dk
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min
Muslos de pollo a la sal con papas picantes
1 godz. 20 min
Crema de calabaza con raviolis
35 dk
Curry de pollo estilo Ciudad del Cabo
1sa
Pasta fresca de jitomate
Keine Bewertungen
Puré de camote
40 dk
Pasta a la boloñesa de hongos
20 Min