![Risotto falso de cebada con pescado blanco Risotto falso de cebada con pescado blanco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E8822DA7-00A7-4282-924D-6ACA81AD0F3E/Derivates/E8DAFE67-7B29-4DBF-B50C-6EA439E4D5A8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 70 g de chistorra, en trozos
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 600 g de agua
- 1 cdita de sal
- 500 g de ejotes, sin puntas
- 6 filetes de pescado blanco
- 300 g de cebada perlada, lavada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1886 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacitas al vapor
25min
Arroz con tomate y verduras
1h 15min
Plátanos y camotes al Varoma
1h 15min
Arroz al curry con pescado ahumado
30min
Tartaleta salada con atún, huevos y alcaparras
1h
Seitán y verduras al vacío en Varoma
1h 10min
Jugo integral de zanahoria
5min
Salmón a la naranja
50min
Estofado de calabaza, tofu y mariscos
1h 10min
Spread de aguacate
10min
Estofado de pollo con frijol y camote
45min
Cous cous con salmón y verduras
40min