Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g de agua
- 100 g de trigo sarraceno
- 30 g de hojuelas de avena
- 50 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- 50 g de cebolla blanca, en cuartos
- 70 g de zanahoria, en trozos (2 cm)
- 1 diente de ajo, pelado
- 3 hojas de albahaca frescas, sólo las hojas
- 2 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 - 2 pizcas de sal
- ½ cdita de paprika (optioneel)
- 50 g de pan molido
- 3 - 4 cdas de aceite de girasol
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 6819.9 kJ / 1630 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 157 g
- Vetten
- 94 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 1369 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Tinga de col
35min
Croquetas de papa y lentejas
2h
Cocina en niveles: arroz, tofu y brócoli - Demo - presentadores
30min
Empanadas veganas de espirulina
40min
Burritos veganos
55min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Hamburguesas de portobello
40min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20 min