Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de leche
- 400 g de frijoles cocidos, escurridos
- 15 g de azúcar
- 50 g de mantequilla
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 1 cucharadita de sal
- 450 g de harina
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1159 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Tamales de Frijol
3 Std.
Salsa catsup
1 Std. 15 Min
Keppe de quinoa
1j
Galletas de jengibre
4h
Pan de elote
2 Std.
Pan de caja integral
1 Std. 10 Min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de soda
35min
Panqué de miel
2 godz. 30 min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 Std. 30 Min
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.