Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 250 - 280 g de agua (ver tip)
-
15
g de levadura fresca, desmoronada
of 7 g de levadura seca instantánea, desmoronada -
30
g de miel de abeja
of 30 g de azúcar morena - 250 g de harina de trigo integral
- 250 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal fina
- 20 g de avellanas
- 20 g de nuez de castilla, en mitades
- 80 g de fruta deshidratada, mezclada (p.ej. arándanos, higos, chabacanos, manzanas, etc), en trozos
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 40 mg
Alternatieve recepten
Mini pays de manzana
1 Std.
Bollos de camote
3 Std.
Pan de maíz Texano
35 min
Pan rústico con aceitunas
2 godz. 15 min
Panqué de plátano
1h 50min
Pan de canela
3 Std.
Galletas de amaranto
45 Min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Galletas de invierno
45 Min
Panqué de zanahoria
1 Std.
Bizcocho de guayaba y coco, vegano y sin gluten
10 Min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min